Szállítási díjak

  • Személyes átvétel

 

A személyes átvételre budapesti irodánkban, H-P 8.30-17.00-ig van lehetőség.

A helyszínen csak készpénzben megoldható a fizetés!

Cím: 1134 Budapest, Csángó u. 20/D.

Ebben az esetben természetesen nem számolunk fel szállítási vagy csomagolási díjat.

 

 

  • Postai utánvét

 

A Magyar Posta aktuális díjszabása szerint, a csomag súlyától függően 1500-2500 Ft körüli szállítási díjjal kell számolni.

akció: 15.000 Ft feletti rendelés esetén a rendelt termékek közül a legdrágább, max. 150ml-es termék cégünk ajándéka Önnek

 

  • Pick Pack Pont

 

A Pick Pack Pont-ban történő átvétel díjszabása: 20 kg-ig egységesen 1050 Ft

 

 

 

Mi az a Pick Pack Pont?

 

Az ország közel 130 városában megtalálható 400 Pick Pack Pont-jaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.


A Pick Pack Pont-ok és hírlapüzletek, valamint és töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok főutcáin találhatóak meg, míg a töltőállomások az autóval közlekedők számára előnyösek, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.
A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követő 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt (hírlapüzleteknél általában hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig, töltőállomásokon általában 0-24-ig, de feltétlen tájékozódjon a kiválasztott átvevőhely nyitva tartásáról).

Pontos nyitvatartási idők és egyéb információ a boltokkal kapcsolatban: www.pickpackpont.hu/atveteli-pont


Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel a Pick Pack Pont-on?

Olcsóbb a postai kézbesítésnél és az Önnek megfelelő időpontban és helyen tudja átvenni a csomagot. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. A készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont-on bankkártyával történő fizetésre is.


Hogyan kérhetem a Pick Pack Ponton történő átvételt?

A termék átvételének módjánál válassza az „Átvétel Pick Pack Pont-on” opciót, majd válassza ki a listából az Önnek legkényelmesebb átvevőhelyet. Az átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.
A munkanapon 14.00-ig megrendelt termékeket Budapesten 2-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3-4 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pont-ban.

 

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.